Herresmykker

Generelt er mænd ikke så glade for smykker. Sammenlignet med kvinder, overvejer de sjældent deres udseende. Men nu er det tid til en ændring af attitude. Og vi lad os starte med dine fingre. Den bedste mulighed for at gå med guld er at vælge en smuk ring.

For mænd er der to aspekter at overveje: farve og karat. For de flest mænd er ringen i 18, 14 eller 8 karat guld. Den bedste kvalitet bruges til guldringe En 18 karat guldring vil være dyrere end den samme ring i den samme størrelse i 8 karat guld.

Herreringe bør være stærke og i stand til at klare skrappe omstændigheder. Derfor er for hård-heden og holdbarheden vigtige ting at overveje. Guldkaraten påvirker hård-heden. Guld er at blødt metal, så jo højere en guldkarat, jo mere fleksibel er ringen.

Stort udvalg af guldringe

Der findes mange og udvalget til mænd er stort. Du har gode muligheder for at finde passende herreringe online. Det populæreste valg er guld, under rødguld og platin. Hvidguld er som regel dyrere end almindelig guld eller rødguld. Det er fordi det ligesom platin og palladium er blandings-metaller. Palladium og platin er meget dyre, ligesom guld.

Alt i alt er en guldring et godt valg til en gave til manden. Derudover er det bedst at afspejle hans stil og personlighed, og selvfølgelig din økonomi, når du vælger at købe.

Andre populære herresmykker

Er du på udkig efter andre populære herresmykker har du gode muligheder for at finde det du søger. Smykkemarkedet for mænd er eksploderet de seneste 10 år.

Specielt læder-armbånd og hals-kæder med smarte vedhæng er vundet frem hos danske mænd. Du kan få mere inspiration og indblik i de mest populære herresmykker i denne artikel, som siger lidt mere om de mest udbredte varianter netop nu.

Permanent link to this article: https://www.guld-ringe.dk/herresmykker/