Hvidguld ringe bliver mere og mere populære

Efterspørgslen på hvidguldsmykker er eksploderet i de senere årtier og mens traditionelle smykker I alm. guld stadig er meget populære, ser det ud til at hvidguld bliver stadig mere og mere populære. Et af de hurtigst voksende områder har været i brugen af hvidguld til vielsesring, da brudeparrene ikke blot vil have et par ringe der hylder begivenheden, men som også er meget mere alsidige.

Hvorfor er hvidguldringe så alsidige?

Til forskel fra alm. guld tilbyder hvidguld ofte en mere diskret erklæring som går godt sammen med andre smykker og ædelstene også. Hvidguld bliver set mere og mere som et smykker der giver et mere distingveret look og det har CHANTI anerkendt og arbejder hårdt for at forbedre kollektionen.

Ved at arbejde sammen med nogle af de bedste smykkedesignere har virksomheden udvidet deres kollektion af hvidguldsringe for at imødekomme deres kunders forskellige smag. CHANTI tilbyder en stor kollektion af hvidguldringe i forskellige prisniveauer, og det format virksomheden sælger i gør det nemt for kunderne at gribe de gode smykketilbud.

Hvidguldringe er også meget alsidige hvad angår de ædelsten der kan sættes i ringene. Colombianske smaragder ser fantastiske ud sammen med det hvide guld og diamanter har længe været brugt sammen med hvidguld. CHANTI tilbyder også blå safirer, rubiner og andre ædelsten der udsmykker hvidguldringene.

Hvidgulds ringe til mænd er populære

Brugen af hvidguld er blevet mere og mere populært i løbet af det sidste årti. Hvidguld er ikke så tæt som platin. Derfor vejer en sammenlignelig ring mindre. En hvidguldsring er som regel rhodium belagt. Rhodium er et holdbart sølvhvidt metal. Hvis rhodium bliver fornyet en gang om året, vil det bevare den attraktive hvide farve.

Der er fordele ved en hvidguldsring sammenlignet med en platinring. Glansen kan vedligeholdes ved at tilføje rhodium samt en lille smule hvidguld når ringen poleres. Guld er mere smedbart end platin, hvilket tillader et mere kunstfærdigt design på ringenHvidguld er også billigere end platin.

Rødguldslegeringer består af sølv, kobber og guld. De varierer i farven fra dyb rød til lys pink. En herrering i sterlingsølv med en midte-ring af dybrød rødguld er en betydelig og tilfredsstillende ring.

Guld er det foretrukne metal til herreringRinge har været brugt til at symbolisere engagement, autoritet og medlemskab. Guldringe til mænd har altid været moderne og vil blive ved med at være moderne.

Permanent link to this article: https://www.guld-ringe.dk/hvidguld-ring/