Hvidguldsringe bliver mere og mere populære

Hvidguldsringe

Efterspørgslen på hvidguldssmykker er eksploderet i de senere artier, og mens traditionelle smykker I alm. guld stadig er meget populære, ser det ud til at hvidguld bliver stadig mere og mere populære. Et af de hurtigst voksende områder har været i brugen af hvidguld til vielsesring, da brudeparrene ikke blot vil have et par ringe der hylder begivenheden, men som også er meget mere alsidige.

Hvorfor er hvidguldsringe så alsidige? 

Til forskel fra alm. guld tilbyder hvidguld ofte en mere diskret erklæring som går godt sammen med andre smykker og ædelstene også. Hvidguld bliver set mere og mere som et smykker der giver et mere distingveret look og det har CHANTI anerkendt og arbejder hårdt for at forbedre kollektionen.

Ved at arbejde sammen med nogle af de bedste smykkedesignere har virksomheden udvidet deres kollektion af hvidguldsringe for at imødekommer deres kunder forskellige smag. CHANTI tilbyder en stor kollektion af hvidguldsringe i forskellige prisniveauer, og det format virksomheden sælger i gør det nemt for kunderne at gribe de gode smykketilbud.

Hvidguldsringe er også meget alsidige hvad angår de ædelsten der kan sættes i ringene. Colombianske smaragder ser fantastiske ud sammen med det hvide guld og diamanter har længe været brugt sammen med hvidguld. CHANTI tilbyder også blå safirer, rubiner og andre ædelsten der udsmykker hvidguldsringene.

Hvidguld ringe er også meget alsidige i forhold til de sten, der kan indstilles i ringene. Colombianske smaragder ser fantastisk modregnes det hvide guld og diamanter er blevet brugt i lang tid sammen med hvidguld. 

 

Tilbage