Herreringe i guld og hvidguld

Mænd, der ikke bryder sig om smykker, indser at de på et eller andet tidspunkt er nødt til at bære ring til mindst en særlig begivenhed i livet. Det nemmeste og naturligste valg vil være at vælge en herre ring med det mest nutidige design. Danske smykkedesignere laver meget moderne designs, hvor mænd virkelig kan udtrykke sig, men der er både klassiske ringe og mange stilarter samt helt enkle ringe for mænd at vælge imellem.

Den vigtigste begivenhed for en mand at bære en guldring er nok brylluppet, og da en vielsesring som regel bæres resten af livet, er det kun rigtigt at vælge den med omtanke. Herresmykker bør afspejle en mands individuelle stil og bør også matche resten af hans outfit, som hans tøj, armbånd, øreringe, etc.

Guldringe til moderne mænd!

Hvis en mand ønsker et moderne look er hvidguld det bedste valg, til en ring i guld.

Kun få materialer kommer op på siden af hvidguld hvad angår dets moderne look og alsidige udseende. Den klassiske version af guldringe er almindeligt guld. Men nogle mænd foretrækker dog et look i stål, et skinnende og alsidigt look, og mange af disse mænd vil finde en herrering i hvidguld det rigtige valg til deres smag.

Herreringe kan også perfekt kombineres med diamanter. Diamanter er ikke kun smukke i kvinders guldringe. Selv med ikke mere end 5 diamanter vil en hvidguld ring til mænd stadig fremstå maskulin og robust. Diamanterne på en hvidguldsring vil som regel også være små. Hvis du foretrækker en enkel herreguldring uden ædelsten vil du dog ikke blive skuffet over udvalget af designs i enkle ringe.

Bredt udvalg af herreringe i guld- og hvidguld

Du kan vælge mellem et stort udvalg af hvidguldsringe i forskellige stilarter, farver, typer og med forskellige sten. Ringe i stil med vielsesringe er som regel enkle afrundede ringe uden ædelsten eller skarpe kanter. De ligner armbånd. En løfte-ring ligner enkle vielsesringe i og med de ikke har ædelsten, men en løfte-ring kan have forskellige designs, afhængigt at det løfte der gives i forbindelse med ringen. Keltiske knuder er blandt de designs der bruges til løfter om kærlighed.

En kombination af almindeligt guld og hvidguld uden ædelsten, kaldes to-farvet design, og er meget elegant. Ringe i den keltiske Claddagh stil er meget populære blandt mænd der interesserer sig for myter. De andre stilarter findes også i ringe, der ikke er af hvidguld.

Internettet er en god kilde til herre ringe i almindeligt guld og de andre designs til andet end hvidguld.

--

Guldringe har altid været populære. Mange konger og regenter havde signet ringe. Stærke militære ledere, mænd som Hannibal og Cæsar, bar guldringe. Ethelwoulf, kongen af Wessex, bar en guldring med sit navn graveret på.

Herreringe i guld kan have keltiske reb-mønstre graveret på dem, eller bladmønstre. Nogle mænds guldringe er to-farvede med en ring af rødguld sat i almindelig eller hvidguld.

En anden flot to-farvet herre guld ring er af det holdbare platin rundt om en ring af 14 karat guld.

Permanent link to this article: https://www.guld-ringe.dk/herreringe-i-guld/