Guldringe til kvinder

Guldringe til kvinder er noget mange af os eftertragter, og gerne vil investere i, fordi det både gør os og får os til at føle os smukkere. Guld ringe bruges af kvinder både i hverdagen, til sociale begivenheder og fester,  som eksempelvis et bryllup, især vores eget, både det at modtage en forlovesesring i guld med eller uden en flot sten, er magisk, guldringen som kvinden modtager under vielsen, er et øjeblik du får et smykke som du ønsker aldrig at tage af.

Mange sætter vielses ringen sammen med forlovelsesringen, hvis de begge er guldringe vil det se smukt ud med en hvidguldring og en rosa guldring, som kvinde selv, lyder det helt fantastisk.

Cave diamant guld ringe kan bruges som vielsesring til kvinder, og er guld eller sølvringe med diamanter. Selvom det er en ring i sølv eller guld, fattes diamanterne på en måde så det indtrykket af en diamantoverflade i stedet for guld eller sølv.

Diamanterne ser ud som om de svæver frit da meget lidt af ringskinnen kan ses igennem dem. Det kaldes pavé fatning, da der bruges grabber til at holde hver diamant.

De kan være halvt eller helt pavé fattede, hvor diamanterne dækker enten hele ringen eller kun går halvvejs rundt om ringskinnen. Helt pavé fattede ringe ser meget flotte ud, men halvt pavé fattede ringe er behageligere at gå med, fordi diamanterne ikke gnider mod huden.

Kvaliteten ved denne fatning er at den giver den maksimale illusion af at være en ring udelukkende af diamanter, i stedet for en guldring som overflade. Pavé diamant guldringe er lavet i platin, hvidguld og gult guld. Platin og hvidguld minimerer yderligere effekten af en metalskinne i bunden, da disse falder godt sammen med diamanterne, hvorimod almindeligt guld giver en traditionel elegance til ringe.

Populære ringe i guld til kvinder

Populære designs med pavé fatning er tynde ringskinner med diamanter sat i en enkelt række.
Derefter kommer bredere ringskinner med en stor central diamant, imellem enkelte rækker sten. Dette design har også andre rækker sten, som sættes i vinkel med den centrale række, hvilket giver illusionen af en tredimensional ring.
Det tredje design er en enkel ringskinne uden en central sten. Disse ringe er meget elegante og sofistikeret og foretrækkes som forlovelsesringe.

Pavé fattede diamantringe er meget populære som vielsesringe. I vielsesringe er der en større, centralt placeret sten mellem diamanterne. Den store centersten kombineret med de satte diamanter giver et meget glamourøst look til ringen og vinder helt sikker en dames hjerte. Pavé fattede diamantringe opmuntrer til mere specielle centersten af farvede ædelsten og diamanter.

Disse ringe giver et mere farverigt og royalt look til platin basen. Du kan også få din ring speciallavet. Vælg dine egne diamanter, vælg selv basen – hvidguld, almindeligt guld eller platin – og bestem dig for en pavé fatning også.

Disse fantastiske ringe vil helt sikkert få dig til at føle dig som en konge eller dronning. Du bør simpelthen eje en af disse smukke diamantringe og gør dit bryllup en uforglemmelig oplevelse.

Kvinders vielsesringe spiller en stor rolle i brylluppet og en cave ring bør være en af favoritterne i dit udvalg.
Pavé fatningen bruges i en lang række diamantringe som ringe til kvinder, ringe til mænd, vielsesringe, stilfulde solitaireringe og endda afslappede modeller.

Permanent link to this article: https://www.guld-ringe.dk/guldringe-til-kvinder/