Herreringe i guld og hvidguld

Hvidguld herrering

Mænd, der ikke bryder sig om smykker som for eksempel guldringe til mænd, indser at de på et eller andet tidspunkt er nødt til at bære ring til mindst en særlig begivenhed i livet. Det nemmeste og naturligste valg vil være at vælge en herreguldring med det mest nutidige, hvis ikke moderne, design. 

Den vigtigste begivenhed for en mand at bære en guldring er nok brylluppet, og da en vielsesring som regel bæres resten af livet, er det kun rigtigt at vælge den med omtanke. Smykker bør afspejle en mands individuelle stil og bør også matche resten af hans outfit, som hans tøj, armbånd, øreringe, etc.

Ringe til moderne mænd

Hvis en mand ønsker et moderne look er hvidguld det bedste valg til en herreguldring. Kun få materialer kommer op på siden af hvidguld hvad angår dets moderne look og alsidige udseende. Den klassiske version af guldringe til mænd er alm. guld. Men nogle mænd foretrækker dog et mere stålagtigt, skinnende og alsidigt look, og mange af disse mænd vil finde en herrering i hvidguld det rigtige valg til deres smag.

Herreringe i hvidguld kan også perfekt kombineres med diamanter. Selv med ikke mere end 5 diamanter vil en hvidguldsring til mænd stadig fremstå maskulin og robust. Diamanterne på hvidguldsringe til mænd vil som regel også være små. Hvis du foretrækker en enkel herreguldring uden ædelsten vil du dog ikke blive skuffet over udvalget af designs i enkle hvidguldsringe til mænd.

Herrering i 8 karat guld Guldringe til mænd

Bredt udvalg af hvidguldsringe til mænd

Du kan vælge mellem et stort udvalg af hvidguldsringe i forskellige stilarter, farver, typer og med forskellige sten. Ringe i stil med vielsesringe er som regel enkle afrundede ringe uden ædelsten eller skarpe kanter. De ligner armbånd. En løfte-ring ligner enkle vielsesringe i og med de ikke har ædelsten, men en løfte-ring kan have forskellige designs, afhængigt at det løfte der gives i forbindelse med ringen. Keltiske knuder er blandt de designs der bruges til løfter om kærlighed.

En kombination af alm. og hvidguld uden ædelsten kaldes tofarvet design, og er meget elegant. Ringe i den keltiske Claddagh stil er meget populære blandt mænd der interesserer sig for myter. De andre stilarter findes også i ringe ikke af hvidguld. Internettet er en god kilde til ringe i alm. guld og de andre designs til andet end hvidguld.

 

Tilbage