Dansk smykkedesign – vælg den rigtige ring

Brugen af vielsesringe til bryllupper har været den vigtigste del af ceremonien siden tidernes morgen. Det er det eneste symbol på den ægteskabelige forening parret bærer hele livet. Denne hellige ring betragtes som symbolet på den kærlighed og engagement, som parret har til hinanden.

Brugen af vielsesringe startede for tusinder af år siden i den ægyptiske civilisation; den gang brugte man ringe af blade eller hø. Metalringe blev introduceret langt senere.

Dengang tilbød en mand en ring til en kvinde og hvis hun accepterede gaven, blev hun hans hustru. Gradvist blev dette bryllupsritual udbredt til hele verden. Med fremgangen i teknologi og menneskelig civilisation ændrede ringene sig også.

Nu til dags bruger man mest ringe af guld, platin eller wolframcarbid til vielser. Alle disse metaller er smukke og derfor ret dyre. Materialerne brugt til ringe har ændret sig, men ideen med dem forbliver den samme.

Find vielsesringe online, hvor priserne er lavest

Det er ret svært og tager tid at købe den helt rigtige ring; man er nødt til at lede længe efter den bedste ring. Ikke fordi det er svært at finde en ring, men med de mange nye guldsmedeafdelinger i storcentre og butikker på nettet kan det være forvirrende at vælge den rigtige vielsesring.

Der er ingen tvivl om du kan finde de billigste vielsesringe online, der samtidig har moderne og flotte designs. Så det vil være det bedste sted, at finde din vielsesring.

Det kan være svært at vælge det rigtige metal, farve og sten med pris og kvalitet i tankerne. Varianter af ringene kan findes i butikkerne. Først er der metallet; der bruges for det meste 2 metaller til vielsesringe, guld og platin.

 

Nogle foretrækker platin pga. dets styrke og metalliske hvide glans, som aldrig forsvinder. Men platin er et sjældent metal som kan koste en formue. For dem der ikke har råd til platinringe findes guldringe. Guldringe er heller ikke helt billige. Men de er billigere end platin. Guldringe kan klassificeres i to typer efter farven, nemlig alm. guld og hvidguld.

Vielsesringe hvor pris og kvalitet stemmer

Den vigtigste factor ved at købe en vielsesring er prisen og kvaliteten. En enkel og simpel ring i guld eller platin kan vælges i stedet for de noget dyrere designerringe. Ligeledes vil en veldekoreret designer platinring med diamanter være dyr. Selv håndflettede ringe kan være brugbare. Men prisen er ikke det eneste der kan forvirre når der skal købes en ring.

Man bør have den persons, som skal have ringen i gave, smag og stil i tankerne. Hvis personen kan lide både platin og guld er en tofarvet ring det bedste valg. Komfort bør også være med i overvejelserne; det kan ikke anbefales at købe en ring som vil være ubehagelig for personen at gå med. En vielsesring bærer personen hele livet. Derfor bør en sådan ring være behagelig at gå med.

Permanent link to this article: https://www.guld-ringe.dk/dansk-smykkedesign/